9.6 / 10 op 851 beoordelingen
Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises

Onze C&O Travel cruisekenners van de afdeling deluxe hebben al cruise ervaring opgedaan op een Hapag-Lloyd cruiseschip.
Wat maakt deze rederij zo speciaal?

  • 6 sterren schepen met exclusieve vaarschema’s
  • Kleine expeditieschepen met de hoogste ijsklasse
  • Eigen zodiacs voor individuele excursies
  • Casual sfeer aan boord
  • De service aan boord van de hoogste kwaliteit is.
  • Alle accommodaties aan boord zijn buitenhutten of suites
  • MS Europa is uitgeroepen tot meest luxueuze cruiseschip ter wereld

Navigeer via het zoekfilter hieronder naar uw favoriete cruise en click verder om de actie dagprijs op te halen bij de rederij.

Alles ziet er anders uit als je het op een van de meest bevoorrechte manieren ter wereld ziet. Alles is zoveel gedenkwaardiger, wanneer u ontspannen bent en er klaar voor bent om het ten volle te waarderen. Deze gemoedstoestand is de perfecte manier om enkele van de meest onderscheidende bestemmingen die onze planeet te bieden heeft te ervaren.

+ Zuid-Amerika
Zuid-Amerika is een continent met ongelooflijke contrasten. Kosmopolitische steden worden overschaduwd door bergen met wolken en grote plateaus; het bewijs van oude beschavingen vermengt zich met de levendige hedendaagse cultuur in een land dat zo bijzonder, zo vreemd is dat een bezoek nooit wordt vergeten.

+ Mediterraan
De warmte van het mediterrane klimaat wordt alleen geëvenaard door de legendarische gastvrijheid van de vriendelijke, beschaafde mensen. Het is niet verwonderlijk dat dit diverse gebied al lang favoriet is bij de meest veeleisende cruisegasten – en wie zijn wij om de traditie te doorbreken?

+ Noord-Europa
Genegeerd door al te veel reizigers ten gunste van de resorts in Zuid-Europa, heeft Noord-Europa zoveel te bieden: enkele van ’s werelds meest exclusieve en verfijnde hoofdsteden, ijzig mooie fjorden en kustlijnen en een glimp van de legendarische middernachtzon.

+ Alaska
Een vijfde van de grootte van de hele VS, Alaska, is de laatste grote wildernis, een rustig, ijzig paradijs waar je je ver verwijderd voelt van de realiteit van alledag. Hier kun je echt ontsnappen en de grote luchten ervaren vanuit de intieme omgeving van een klein schip.

+ New England en de ColonialCoast
Al lang gevierd als het meest verengelste en historische gebied van Amerika, staat New England ook bekend om zijn prachtige herfsttaferelen, huisjes met klappen, ruige kustlijnen en natuurlijk walvissen spotten.

+ Verre Oosten (Grand Asia Pacific)
De bezienswaardigheden, de geluiden, de geuren van die ongelooflijk oude, maar soms ook ongelooflijk moderne, landen moeten worden ervaren om te geloven. Een bezoek aan de Oriënt is een van de grootste reiservaringen van het leven.

+ Caraïben en het Panamakanaal
Prachtige eilanden met hun eigenaardige suikerbroodbergen, een overvloed aan geurige kruidenbomen en prachtige witte stranden. Zwoele ontspannen dagen in de zon – en dan misschien wakker worden om onder de indruk te zijn van het zo indrukwekkende Panamakanaal.

Hapag-Lloyd Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters