9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Cruise met A-ROSA SENA vanuit Keulen – 5 nachten

Heenvlucht:

Terugvlucht:

Hotel:

Vertrek: 7 nov. 2024

Nachten: 5 nachten

Cruise met: A-Rosa

Schip: A-ROSA SENA

Route: Keulen - Rotterdam (Nederland) - Amsterdam - Utrecht - Utrecht - Keulen

  Unieke rivier cruises     Speciale familie cruises
  Duitstalig
 

Vakantie

Datum
Haven
Aankomst
Vertrek
Cruise
7 Nov. 2024
Keulen
-
16:00
8 Nov. 2024
Rotterdam (Nederland)
13:00
23:59
9 Nov. 2024
Amsterdam
09:00
23:30
10 Nov. 2024
Utrecht
04:00
-
11 Nov. 2024
Utrecht
-
03:00
12 Nov. 2024
Keulen
06:00
-

De A-ROSA SENA, die volledig uniek is op de rivieren van Europa, zal beschikken over een innovatieve elektrische en hybride dieselmotor en is ontworpen om over te schakelen op batterijvoeding wanneer ze de haven binnenkomt en verlaat. Dit betekent dat onze aankomst en vertrek bijna geruisloos zijn, zodat we kunnen helpen de plaatsen waar we van houden schoner en groener te houden.

Niet alleen het grootste schip in onze vloot, A-ROSA SENA zal het eerste schip op de Noordelijke Rijn zijn met vier dekken met ruime openbare ruimtes en hutten plus een prachtig zonnedek in de buitenlucht. Dit extra niveau van binnenruimte geeft ons meer ruimte dan ooit om ons te wijden aan de dingen die een A-ROSA riviercruise zo uniek maken.

Naast de grootste spa in onze vloot, zal ze ook beschikken over een groot aantal ruime hutten die zijn ontworpen voor gezinnen en groepen van meerdere generaties, plus extra opvallende kenmerken, zoals twee zwembaden.
Iedereen is welkom

A-ROSA SENA wordt op maat gemaakt voor gezinnen en groepen van meerdere generaties. Dat betekent zaken als een speciale kinderclub, gezinsvriendelijke eetgelegenheden, een kinderzwembad, een keuze aan excursies die zijn ontworpen met kinderen in het achterhoofd en fantastische familiehutten voor maximaal vijf personen. En vergeet niet dat kinderen onder de 15 jaar helemaal gratis cruisen!

Een voorproefje van je bestemming

A-ROSA SENA biedt onze grootste keuze aan eetgelegenheden tot nu toe – evenals een uitgesproken smaak van de plaatsen die u gaat bezoeken. Geïnspireerd door de markthallen van Europa, zal A-ROSA MARKET dé plek zijn voor een informeel buffetdiner met een focus op regionale specialiteiten, lokale producten en biologische voeding. Het zal ook beschikken over een café, een bakkerij en een familieruimte. Als je liever geen vinger uitsteekt, kies dan voor bediening in THE PAVILION, of ga voor al fresco eten naar RIVERSIDE waar je kunt genieten van dingen als vispannen, mosselen en wokgerechten, live voor je neus gekookt.

SENA GRILL is de thuisbasis van eersteklas stukken biefstuk en zeevruchten, plus opties voor vangst of de dag en sushi-kom. Er zal een kleine aanvulling zijn om hier te eten.

Wat drankjes betreft, kies je uit onze ontspannen en stijlvolle SENA BAR of drink je een drankje tegen de steeds veranderende vergezichten van CAPTAIN’S VIEW. THE WINERY is de intieme thuisbasis van wijnproeverijen en de perfecte plek om te proosten op een speciale gelegenheid, en de opvallende UP & DOWN BAR op het zonnedek is prachtig ontworpen om in het dek te verdwijnen als we onder een lage brug door varen.

En ontspan…

Onze kenmerkende SPA-ROSA wordt groter en beter dan ooit. Verwacht een Finse sauna, jacuzzi, twee behandelkamers en zelfs een ijsgrot met ijsfontein. Een uitgebreide fitnessruimte biedt premium machines met slimme technologie, plus ruimte voor groepssessies, waaronder yoga. Tank bij aan de zelfbedieningsbar of ga lekker liggen in de ontspanningsruimte met comfortabele ligstoelen en een open haard.

Dansvloer
Main Lounge

Lift
Receptie
Winkel(s)

Zwembad
Sauna

Jacuzzi
Massage

Buffet
Outdoor Lounge
The Chef’s Art Steakhouse
Wine bar

Sportschool
Kinderactiviteiten
Kinderclub(s)

Hutcategorie

Reis- en annuleringsverzekering

Wij adviseren u goed verzekerd op reis te gaan.
Informeer naar de voorwaarden van  A.S.R. verzekering

 • Kortlopende basisreisverzekering:
  • Werelddekking € 3,07 p.p.p.d of Europadekking €1,92 p.p.p.d
 • Kortlopende annuleringsverzekering:
  • 5,5% van de reissom.

Exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten.

Gaat u vaker op reis? Wij doen u graag een goed aanbod voor een doorlopende reis- en of annuleringsverzekering.

Waarom boekt u bij C&O Cruises?

 • Wij zijn officieel partner van de rederij
 • Vertrouwd boeken bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds bureau
 • U heeft bij ons altijd contact met 1 vaste cruise expert
 • U ontvangt ons noodnummer zodat u onderweg in nood geholpen wordt
 • Wij adviseren u vanuit eigen cruise ervaringen

Met 3 cruise reisburo’s in Nederland, België en Duitsland profiteert u van onze inkoopkracht en bieden wij u een beste prijsgarantie


Alternatieve Cruises

Datum
Bestemming
Schip
Nachten
Prijs
Date 2024-11-02
Holiday Cruise met A-ROSA SENA vanuit Keulen - 5 nachten
Ship A-ROSA SENA
Nights 5
Prijs Prijs op aanvraag

Hotel amenities

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!