9.6 / 10 op 851 beoordelingen

  Bestemmingen

  Rederij

  Schip

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Reisduur

  Zoeken

  Toon meer Toon minder

  Toon meer Toon minder

  Toon meer Toon minder

  2024

  2025

  2026

  A-Rosa

  A-Rosa

  Riviercruises met A-ROSA Een stedentrip klinkt goed. Maar een stedentrip in meerdere steden klinkt nog beter. En dit is precies waar u naar uit kunt kijken als u aan boord van een A-ROSA-schip stapt. De beste crêpes van de stad? Winkelstraten waar je hart sneller van gaat kloppen? Of wat dacht je van dat eigenzinnige museum waar je zoveel over hebt gehoord? Alles staat letterlijk voor de deur van je hotelkamer. Onze ligplaatsen in de grote steden van Europa bevinden zich meestal in het centrum van de stad. Dus kom aan op een bestemming, pak je handtas of rugzak en ga aan de slag! Maak foto’s, maak herinneringen, ervaar een nieuwe plek! Alleen of tijdens rondleidingen. Te voet of op een A-ROSA fiets. Jouw vakantie, jouw beslissing. En terwijl uw premium hotel van stad naar stad verhuist, heeft u alles wat u van een premium hotel mag verwachten aan dek: uitzicht op het spectaculaire landschap, heerlijke drankjes, minigolf, een spa en heel veel zon. Of je nu in je ruime hut zit, aan het zwembad of in ons restaurant. Drijf gewoon lekker mee en geniet van uw droomvakantie, die zojuist werkelijkheid is geworden. Elke dag wakker worden in een nieuwe stad. Zeilen met ons is een unieke veilige, stressvrije manier om te genieten van prachtige landschappen en de meest opwindende steden van Europa. Het is niet nodig om op elke nieuwe bestemming uw koffer opnieuw in te pakken of door hectische luchthavens en treinstations te navigeren. In plaats daarvan vaar je in een ontspannen tempo over de waterwegen van het continent van stad naar stad of van land naar land. De vrijheid van reizen en het comfort van thuis – het is deze combinatie die A-ROSA cruises zo uitzonderlijk maakt. Als dit klinkt als een compleet nieuwe manier om stedentrips te doen, dan is dat omdat het zo is.

  Trakteer uzelf op Franse savoir-vivre – op tochten door de Provence en Camargue naar de Middellandse Zeekust. Op het mooiste platteland van Europa kunt u geen genoeg krijgen van het schilderachtige landschap: wereldberoemde wijnbouwgebieden zoals de Côte d’Or, unieke landschappen zoals Bourgondië of de kustvergezichten van de Côte d’Azure . Maar u zult niet alleen dol zijn op het uitzicht: onze culinaire traktaties aan boord vullen het visuele feest aan en zorgen voor optimale ontspanning.

  Reis van west naar oost naar de zon langs de langste rivier van Europa – hoewel je amper een vrij moment hebt om naar de lucht te kijken, omdat je blik wordt getrokken naar de pittoreske schoonheid van de Wachau-vallei en de Hongaarse poesta aan beide zijden van de boot. Ontdek de verbazingwekkende wijnbouw- en culturele regio’s van Neder-Oostenrijk en de historische schatten in de steden Wenen, Boedapest, Belgrado en Boekarest. Bewonder de schoonheid van Oostenrijk, Hongarije en Slowakije, van de hoge bergen tot de lage vlaktes, en geniet daarbij van een glas wijn en geselecteerde culinaire lekkernijen. De betoverende kerstmarkten zijn gewoon te mooi om te missen. Proef de traditionele sfeer op de 700 jaar oude kerstmarkt in Wenen of geniet van een kopje glühwein op het dorpsplein in Linz.

  De naam van de Rijn komt van de Duitse rinnen, “to flow”, wat een reis suggereert met prachtig vloeiende overgangen – voortreffelijke cultuur, keuken en natuur wisselen elkaar harmonieus af. De routes lopen noordwaarts naar Nimjegen in Nederland of zuidwaarts naar Straatsburg in Frankrijk door romantische landschappen en opwindende steden zoals Amsterdam en Basel voor mensen die graag nieuwe plaatsen willen verkennen. Geniet aan boord van heerlijke Duitse en Franse wijnen terwijl u door de lokale wijnregio’s vaart.

  Het meest comfortabele uitkijkpunt om naar de Elzas, het Zwarte Woud of de préalpes suisse te kijken, is zonder twijfel de sauna met glazen wanden in de exclusieve SPA-ROSA van de boot. Het draait allemaal om welzijn voor lichaam en geest: een overvol programma van culturele activiteiten wordt gecombineerd met de meest luxueuze vorm van reizen – een ontspannende boottocht over de Rijn. En voor iedereen die op dezelfde geweldige manier het komende jaar wil binnenstromen, bieden we een kerst- en nieuwjaarsspecial aan die u het hele jaar door gegarandeerd zult onthouden.

  A-Rosa Vloot

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters