9.6 / 10 op 851 beoordelingen
Silversea

Silversea

De kleinschalige intieme schepen van rederijn Silversea kennen een klassieke sfeer met een Italiaans tintje.
Ondertussen behoort de 6 sterren rederij tot de top 3 van de wereld en staat garant voor exclusieve service op detailniveau.
Silversea onderscheidt zich met:

 • Kleinschalige schepen en routes met intieme kleine havens.
 • Butlerservice op detailniveau
 • Culinair op zeer hoog niveau
 • Warme Italiaanse klassieke stijl

Boek nu vóór 29 februari 2024 uw cruise met Silversea en profiteer van hoge kortingen!

 • Port to Port: € 1000,00 p.p. korting
  Cruises inclusief, premium dranken, dineren in specialiteiten restaurants, butler service in suites, excursies en fooien.
 • Door to Door: € 2000,00 p.p. korting
  Cruise inclusief privé transfers van en naar uw huisadres naar luchthaven, retourvluchten, transfers van en naar de haven, cruise,premium dranken, dineren in specialiteiten restaurants, butler service in suites, excursies en fooien.

Navigeer via het zoekfilter hieronder naar uw favoriete cruise en click verder om de actie dagprijs op te halen bij de rederij.

Silversea beschikt over een verscheidenheid aan eetgelegenheden aan boord, waaronder een grote eetzaal (The Restaurant), een binnen- / buitencafé (Terrace Cafe), een Grille aan het zwembad (op Silver Shadow en Silver Whisper), Saletta (Silver Cloud en Silver Wind), Le Champagne (Silver Shadow en Silver Whisper), plus 24 uur per dag dineren in de suite.

+ Het restaurant
Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in een open opstelling. U mag dineren wanneer, waar en met wie u maar wilt. Op bepaalde avonden zorgt een orkest voor dansmuziek. Het menu biedt klassieke en moderne Franse gerechten met internationale flair, aangevuld met La Collection du Monde, kenmerkende gerechten die exclusief voor Silversea zijn gemaakt in samenwerking met Relais & Chatéaux – Relais Gourmands. Op aangewezen Culinaire Cruises zullen internationaal erkende gastchefs, waaronder chefs van Relais & Chatéaux, aan boord zijn om hun culinaire kunsten te delen. Een CruiseLite-menu is ook verkrijgbaar bij The Restaurant.

+ Terras Café
Dit binnen- / buitenrestaurant biedt een informele omgeving voor ontbijt of lunch. Op de meeste avonden tijdens uw cruise biedt het Terrace Cafe alternatieve diners, met keukens van over de hele wereld. Speciale avonden worden vermeld in de Silversea Chronicles, de dagelijkse nieuwsbrief van het schip. Vooraf reserveren aan boord van het schip is mogelijk.

+ Saletta en Le Champagne
Geniet van een onvergelijkbare nieuwe eetervaring. Saletta aan boord van Silver Cloud en Silver Wind en Le Champagne aan boord van Silver Shadow en Silver Whisper bevatten de gastronomische creaties van Joachim Koerper, chef-eigenaar van de Spaanse Relais & Chatéaux – Relais Gourmands, Michelin Two-Star Restaurant Girasol. Gasten dineren in een intieme sfeer terwijl ze genieten van de internationaal gerenommeerde selecties van Chef Koerper. Een kenmerk is de doordachte combinatie van geselecteerde wijnen met elke creatie.
Onze Head Sommelier zal u graag vele uitstekende jaargangen aanbevelen. Om uw eetervaring zowel een onvergetelijke als een exclusieve culinaire verkenning te maken, mogen aan boord van het schip alleen drankjes die te koop zijn worden gekocht.

De uitzonderlijke sfeer van Saletta en Le Champagne kan tegen een toeslag ook worden gereserveerd voor privédiners. Privéarrangementen zijn onder meer een welkomstaperitief en hors d’oeuvres, plus een speciaal zesgangenmenu met gepaarde wijnen. Vooraf reserveren is vereist omdat de ruimte beperkt is. Raadpleeg uw reisagent voor alle details en prijzen.

+ Grille aan het zwembad
Deze informele grille op Silver Shadow en Silver Whisper biedt lunch aan het zwembad. Een scala aan Amerikaanse lunchfavorieten wordt naar wens bereid en geserveerd.

+ 24 uur per dag dineren in de suite
U kunt 24 uur per dag bestellen via ons servicemenu in de suite. Items uit het menu van het restaurant kunnen op uw verzoek ook in uw suite worden geserveerd tijdens uw reguliere dinertijden in uw suite.

+ Speciale dieetwensen
Als u speciale dieetwensen heeft, zal Silversea er alles aan doen om aan uw verzoeken te voldoen. Laat uw reisagent ons ten minste 75 dagen voor vertrek informeren over uw behoeften op het gasteninformatieformulier. Kennisgeving moet worden gestuurd naar de afdeling Speciale Diensten van Silversea.

+ Kleding suggesties
De kleding aan boord varieert van casual tot formeel. Casual resortkleding is geschikt voor overdag aan boord van het schip of aan wal en bestaat uit standaard sportoutfits zoals gedragen in resorts. Schoenen moeten plat of met lage hakken zijn voor dekactiviteiten. Avondkleding valt in drie categorieën: casual, informeel en formeel. Op informele avonden zijn shirts met een open hals, een broek en sportoutfits geschikt. Op informele avonden dragen dames meestal jurken of pakken, mannen dragen colberts (das optioneel). Passende avondkleding voor dames is een avondjurk of cocktailjurk; mannen dragen smokings, colberts of donkere pakken. Cruises van 8 dagen of minder hebben doorgaans 2 formele nachten, terwijl langere cruises meestal 3 of 4 formele nachten hebben. Details worden verstrekt in uw Shore Excursions-boek.

De ultieme definitie van gracieuze gastvrijheid.
De service van Silversea is gewoon de beste ter wereld. Het is een filosofie, een houding aangevuld met een kenmerkende Europese stijl en inherent aan alles wat we doen. Het bereiken van perfectie wordt gedreven door ons verlangen om te behagen. Om je te zien glimlachen. Het begint op het moment dat u aan boord stapt met een warm welkom en een glas champagne, en volgt tijdens uw reis met een onuitgesproken anticipatie op uw behoeften. Varen op de intieme schepen van Silversea is als een bezoek aan het huis van een vriend, je wordt begroet bij naam en je persoonlijke voorkeuren worden altijd onthouden.

Op geen enkel ander schip zul je zulk zorgzaam personeel ervaren, nooit tips verwachten of vragen. Een verhouding van bemanning tot passagier van 1 tot 1,34 biedt een niveau van attente maar onopvallende service die ongeëvenaard is door alles op volle zee.

Silversea Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters