9.6 / 10 op 851 beoordelingen
Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises

Bij Regent Seven Seas Cruises ervaart u niet alleen cruisen op 6 sterren niveau, maar u wordt ook nog eens verwend met een all-inclusive waar dan ook alles inbegrepen is.
Zo zijn een groot aantal specialiteitenrestaurants inbegrepen in uw cruiseprijs, evenals excursies en de beste wijnen.

Dit alles ervaart u met een unieke, persoonlijke service omdat er aan boord maar maximaal 750 gasten zijn waarvoor de bemanning zorg draagt.

U mag rekenen op:

 • Advies van de cruisespecialist vanuit eigen ervaringen.
 • Inclusief alle restaurants en de beste wijnen
 • Groot aantal landexcursies
 • Royale luxueuze suites
 • Butler suite service met aandacht voor details

Profiteer van de zojuist  gelanceerde ‘Upgrade Your Horizon’ campagne met een suite-upgrade en verlaagde aanbetaling.

Voordelen:

 • 2-Categorie suite upgrade geldig op meer dan 430 reizen
 • Extra voordeel tot 50% op 73 speciaal geselecteerde routes
 • Verlaagde aanbetaling van 7,5%
 • Excursies aan wal, internet en fooien
 • Alle maaltijden bij specialiteitenrestaurants

Navigeer met het zoekfilter naar uw favoriete afvaart en click verder voor de actuele actieprijs van deze cruise.

Wasserij / parkeerservices
Was- en parkeerservices, waaronder persen en stomerij, zijn tegen betaling beschikbaar en kunnen worden geregeld via uw stewardess. Aan boord van Seven Seas Navigator, Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager bevinden zich wasserijen met zelfbediening, waaronder strijkijzers en strijkplanken, op geselecteerde gastendekken.

Schoonheidssalon / kapper
Schoonheidssalon- en spaservices, waaronder manicures, pedicures, gezichtsbehandelingen en een verscheidenheid aan spabehandelingen zijn op afspraak beschikbaar op alle schepen. Helaas, om een ​​goede planning te garanderen, zijn deze services mogelijk niet vooraf geregeld. Eenmaal aan boord zal het toegewijde personeel van het schip er echter alles aan doen om aan uw planning te voldoen.

Kustexcursies
Aan boord van elk schip kan een programma van excursies aan wal worden aangeboden. Een excursieboekje voor de kust wordt van tevoren verzonden met de definitieve documentatie. Regent Seven Seas Cruises behoudt zich het recht voor om een ​​excursie aan wal of een landprogramma in te trekken als niet aan het vereiste minimumaantal passagiers wordt voldaan. Annulering door RSSC van een van deze programma’s vormt geen reden voor annulering van uw cruise. De tarieven voor excursies aan wal zijn per gast en afhankelijk van de beschikbare ruimte. De exploitatie van deze excursies aan wal is onderhevig aan weersomstandigheden, wijzigingen in het vluchtschema en lokale omstandigheden.

Medische diensten
Elk schip heeft een gediplomeerde en geregistreerde arts en verpleegkundige voor professionele en hulpdiensten, die tegen gebruikelijke kosten beschikbaar zijn. De medische centra van de schepen zijn ontworpen om medische zorg te verlenen voor bepaalde tijdelijke ziekten en ongevallen, en zijn niet bedoeld of in staat om voortdurende behandeling van reeds bestaande medische aandoeningen te bieden. Voor gasten die zuurstofapparatuur nodig hebben, is een zuurstofconcentrator de enige vorm van zuurstofapparatuur die aan boord van het schip is toegestaan ​​en die door de gast moet worden verstrekt. Rolstoelen aan boord van RSSC zijn alleen voor noodgevallen.

Er is een plek waar luxe comfortabel is. Waar eenvoud elegant is. En waar opperste verwennerij een gevoel van welzijn creëert.

Waar Wi-Fi-hotspots en flatscreen-tv’s samengaan met Anichini-lakens en donzen dekbedden. En waar wonderbaarlijke nieuwsgierigheid naar de wereld even moeiteloos kan worden ondergebracht als een passie voor luxe.

Het is een plaats van ultra-luxe en wacht op uw plezier aan boord van de schepen van Regent Seven Seas. Elegante verfijnde ruimtes. Weelderige spa’s. De hele dag door verrijking stimuleren. De highlights zijn net zo eindeloos als de verwende momenten daartussenin.

Maar het is de service die u het meest herinnert. Een glas wordt ingeschonken zodra je dorst voelt. De optelling van duizend dingen. De aandacht voor duizend dingen. De aandacht voor duizend details. Het laat je achter met een gevoel van voorrecht. En totale tevredenheid.

Bij Regent Seven Seas Cruises is het de doelstelling van Regent Seven Seas om een ​​ultra-luxe cruise-ervaring te bieden die ook echte waarde vertegenwoordigt. In lijn met deze filosofie bieden de reizen van Regent Seven Seas vele verbeteringen, voordelen of speciale evenementen op een gratis basis of tegen minimale kosten.

Regent Seven Seas Cruises wordt erkend als een van ’s werelds meest vooraanstaande luxelijnen met functies zoals 6-sterren schepen met alle suites, balkons, Le Cordon Bleu-menu’s en superieure ruimte- en serviceverhoudingen. Maar nog overtuigender dan de kwaliteit van de schepen is de avontuurlijke geest van RSSC – de fantasierijke routes, unieke excursies aan wal en landtours, en de andere innovatieve diensten die we veeleisende gasten bieden. Regent’s Travel Concierge biedt persoonlijke services en programma’s waarmee u in uw eigen tempo kunt reizen en die dingen kunt ontdekken die u het meest interesseren. U kunt de Taj Mahal bijvoorbeeld per privéjet bezoeken, op eco-avontuur gaan naar de Pantanal in Zuid-Amerika of ons zelfs uw eigen tour laten ontwerpen. Van unieke, vooraf te boeken avonturen aan wal tot exclusieve landprogramma’s voor en na de cruise, de wereld ligt letterlijk in de palm van je hand wanneer je reist met Regent Seven Seas Cruises.

Regent Seven Seas Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters