9.6 / 10 op 851 beoordelingen
Explora Journeys

Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuwe ulhttps://zoeken.cenocruises.nl/cruise-lines/explora-journeys/traluxe all-inclusive rederij die in 2023 gestart is met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De komende jaren worden in ieder geval nog eens vijf nieuwe schepen gebouwd door scheepswerf Fincantieri.

461  ruime ultra deluxe suites

De schepen hebben 461 suites met uitzicht op zee, beginnend vanaf 35 m2. De hutten zijn weldadig ingericht en zeer ruim,
De 14 dekken beschikken over meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privé-cabanas en vier zwembaden, waarvan 1 met een uitschuifbaar glazen dak.

Veel ruimte en aandacht per cruisereiziger

De verhouding tussen gasten en bemanning bij Explora Journeys is 1,25 op 1.
Elke cruisereiziger heeft enorm veel ruimte en dat geeft een relaxte beleving.
De schepen zullen flexibele eettijden hebben in 9 restaurants met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen omvatten verschillende binnen- en buitenbars en lounges.
De binnen- en buitenspa en fitnessruimte beschikken over ultramoderne fitnessapparatuur.

Vaar met kortingen tot 40% & meer.

Boek vóór 31 januari 2024 en geniet van tot 40% korting, plus € 400 Journey Experience Credit en 10% gereduceerde aanbetaling*, op geselecteerde reizen met onze Total Luxury Offer.

Explora Journey Credit actie

De Journey Experience Credit (JEC) kan worden gebruikt voor alle ervaringen aan boord, waaronder diners, de ultra-exclusieve selectie van wijnen, cocktails en dranken, onze collectie van Destination Experiences, behandelingen bij Ocean Wellness – The Spa, samengesteld winkelen bij The Journey, evenals voor upgrades van suites aan boord.

Explora Journeys Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters