9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Inleiding Bestemmingen

Wereldwijd zijn er ontzettend veel bestemmingen. Dichtbij zoals de Noorse Fjorden en de Middellandse Zee, maar ook verder weg zoals Australië of Hawaii. Iedere bestemming heeft iets bijzonders! Ontdek unieke plekjes op de wereld en geniet van alle luxe van een cruiseschip! Leer nieuwe mensen kennen, streep activiteiten van uw bucketlist af, maar bovenal geniet en maak mooie herinneringen!

 

Azië

Tempels, de Chinese muur en grote wereldsteden staan uw te wachten tijdens een Aziatische cruise! Laat u meenemen in de mooie cultuur en geniet ook van prachtige cultuur. Het schip vertrekt in één van de wereldsteden waarna kleine steden worden bezocht! Een wereld van uitersten!

 

Alaska

Beter bekend als de grootste staat van Amerika die grotendeels bestaat uit water! Tijdens een cruise naar Alaska wordt u getrakteerd op indrukwekkende natuur, verschillende diersoorten en kleine vissersdorpjes. Tijdens deze reis vaart u langs mooie gletsjers en geniet u weer van iedere bestemming!

 

Afrika

Een continent dat u iedere keer weer zult verbazen. Sommige reizigers noemen het een once-in-a-lifetime ervaring. Geniet van de mooie natuur, spot wilde dieren en bezoek adembenemende Nationale parken. Vaar langs de prachtige kustlijn van Afrika en bezoek de beroemde tafelberg!

 

Caribbean

Een cruise naar de Caribbean trakteert u op zon, zee, strand, cultuur en mooie natuur! De Caribbean is ook niet voor niets één van de populairste cruise bestemmingen! U hoeft u geen zorgen te maken over het weer! Door het aangename klimaat kunt u het hele jaar genieten van de heerlijke Caribische zon!

 

Dubai

Moderne gebouwen tegen over traditionele architectuur, zo kunnen we Dubai het beste beschrijven. Maakt u een spannende tocht in de woestijn of brengt u een bezoek aan de Burj Khaliffa, de hoogste wolkenkrabber ter wereld? De Grand Mosque in Oman mag u ook niet missen! Er zijn talloze trekpleisters in het prachtige Dubai!

 

Galapagos

Een unieke bestemming zijn de Galapagos eilanden! Kom oog in oog te staan met schildpadden, de galapagos pinguin of zeeleguanen. U kunt wandelen door prachtige regenwouden! Een cruise neemt u mee langs plekken die beroemd zijn geworden door Charles Darwin! Een echte expeditie-cruise dus!

 

Middellandse Zee

Zonovergoten stranden aan de Riviéra of de historie van het prachtige Rome. Het is allemaal mogelijk aan de Middellandse Zee. Maak wandelingen over de prachtige boulevards en bezoek beroemde steden! Of ga opzoek naar de verborgen pareltjes die niet zo toeristisch zijn!

 

Noord Amerika

Vertrekken vanuit New York of wandelen door de haven van Boston? Dat kan allemaal met een cruise die vertrekt in Noord Amerika! Breng een bezoek aan steden zoals San Francisco en San Diego! Of bezoekt u liever de ruige kust van Canada & New England?

 

Noord Europa

Zoveel natuurschoon is terug te vinden in Noord Europa! Van de Britse eilanden tot aan St. Petersburg in Rusland. En vooral niet te vergeten de Noorse Fjorden die adembenemend mooi zijn! Of wilt u nog verder naar de Noordkaap of Spitsbergen?

 

Oceanië

Bezoek de kleine idyllische eilanden in de Zuid-Pacific. U kunt denken aan Bora Bora, de Cook Eilanden, Frans Polynesië & Fiji. Ontdek de prachtige natuur en kom even helemaal tot rust! Geniet van prachtige stranden en helderblauwe zee! Maak kennis met de gastvrije bevolking!

 

Trans-Atlantisch

Wilt u even helemaal tot rust komen en genieten en een genieten van een goed boek? Dan is een Trans-Atlantische cruise iets voor u! Luisteren aan het zwembad en heerlijk culinair genieten. U kunt het schip goed ontdekken en genieten van alle faciliteiten!

 

Wereldcruise & Grand Voyages

Klaar voor de reis van uw leven? Een Wereldcruise of Grand Voyages bied de mogelijkheid om veel van de wereld te zien, terwijl u maar één keer uw koffer uit pakt. Van Australië tot aan Azië en van de Caribbean tot aan te Middellandse Zee!

 

Zuid-Amerika

Deze bestemming heeft prachtige regenwouden, watervallen, besneeuwde bergen, fjorden en pinguïnkolonies. Een fascinerende bestemming met steden zoals Rio de Janeiro en Buenos Aires. Misschien vertrekt u zelf naar Antarctica! Leer meer over de oude steden en de cultuur!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!