9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Het grootste cruiseschip ter wereld: Wonder of the Seas

Werkelijk een lust voor het oog. Met een ongelooflijke 292.000 ton is het Cruiseschip Wonder of the Seas het grootste cruiseschip ter wereld. Het schip heeft maarliefst plaats voor maximaal 6.800 passagiers en 2.300 crew leden aan boord. Het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International schip start vanaf maart 2020 in het Caribische gebied.

Enkele van de activiteiten die Wonder of the Seas zo spannend maken, zijn de thema-buurten van het schip, zoals Central Park, de bewegende bar en het AquaTheatre – allemaal primeurs voor cruises.

Wonder of the Seas brengt nog grotere avonturen naar de Oasis klasse. Waaronder de geheel nieuwe suite, een volledig opnieuw ontworpen pooldeck waar u nu op meer manieren van de zon kan genieten. De geheel nieuwe Playscape, een onderwaterwereld met glijbanen, klimmuren en gave spelletjes. U heeft een groot scala aan hutten die u kunt kiezen. Van binnen, buiten naar balkon hut. Maar dit schip bied ook hutten aan de Boardwalk, Centralpark en aan de Promenade. De keuze is reuze!

Het grootste cruiseschip ter wereld
Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters