9.6 / 10 op 851 beoordelingen

“Ontdek de mooie rivieren van Europa of daarbuiten”

Naast zeecruises zijn er vele riviercruises mogelijk. Riviercruises worden niet alleen aangeboden in Europa, maar ook in Azie, Amerika en Afrika. Riviercruises worden steeds populairder, ook onder de jongere generaties.

De riviercruise schepen zijn net zoals de zeeschepen in verschillende klasses in te delen. Er zijn schepen met 4, 5 en 6 sterren.

Rederijen die CruiseWorld aanbied zijn;

A-Rosa
Amawaterways
CroisiEurope
Friendship
Nicko Cruises
VIVA Cruises

Rivier in Europa

Europa heeft prachtige plekken die vanaf de rivieren goed te bezoeken zijn. Wat dacht u van de Rijn, Moezel, Rhône, Seine, Douro of Donau? Overdag wordt er veel gevaren waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving. In de middag komt het schip meestal aan op de plek van bestemming en is het tijd om op verkenning te gaan.

In de winterperiode zijn er veel rijncruises die speciale routes hebben naar mooie kerstmarkten. Natuurlijk is er ook een combinatie mogelijk met Kerst en Oud & Nieuw.

De Rijn is één van de bekendste rivieren van Europa. Vanauit Duitsland of Nederland ontdekt u prachtige steden die aan de Rijn liggen.

Niet niet zo heel bekend is de Douro. Deze rivier ligt in Portugal. Hier is het uitzicht ook prachtig. Hier ziet u vele wijngaarden, maar niet alleen zien, u kunt zelf een wijngaard bezoeken!

Rivieren buiten Europa

Wilt u een stukje verder weg? Dan is het ook mogelijk om een riviercruise te maken in Azie, Amerika en Afrika. Wat dacht u van een cruise over de Mississippi of Amazone? Houdt u van meer avontuur? Dan is een riviercruise in Afrika zeker de moeite waard. Hier word vaak een riviercruise in combinatie met een lodge gemaakt. Zo ziet u alles vanaf de rivier en kunt u wilde dieren spotten vanuit uw Lodge!

Er is altijd een goed Engels sprekende gids aanwezig om u te begeleiden. Ze kunnen u veel meer vertellen over de oude tradities, cultuur en geschiedenis!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!