9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Het grootste cruiseschip ter wereld – Symphony of the Seas!

De Symphony of the Seas van Royal Caribbean is met een totale lengte van 362 meter en een totale breedte van 47 meter het grootste cruiseschip ter wereld. Samen met haar zusjes: Oasis, Allure en Harmony of the Seas.

Maar wat kunt u daar nu allemaal op deze schepen doen? Iedereen heeft er vast een mening over, maar hier leest u de feiten van dit fantastische schip!

Verschil van schepen
De Oasis en Allure of the Seas zijn in 2009 en 2010 in de vaart gekomen. De Harmony en de Symphony zijn in 2016 en 2018 in de vaart gekomen. Het zijn zusterschepen in dezelfde klasse. Er zit een klein verschil tussen de eerste 2 schepen en de laatste 2 schepen.  Zo zijn er wat andere soorten restaurants en bars aan boord en is de Abyss glijbaan al aanwezig op de Harmony en de Symphony. Wanneer de Allure en Oasis of the Seas het dok in gaan, krijgen deze schepen ook deze faciliteiten. De Abyss glijbaan kunt u goed zien aan de achterzijde van het schip. Deze glijbaan gaat van het zwembaddek, 10 dekken naar beneden en komt u uit in de Promenade. Ook krijgen de twee eerste schepen uit de Class de Musical Hall wat nu al aanwezig is in de Quantum Class schepen.

De schepen zijn erg innovatief. Zo is het Central Park vanuit New York aan boord van de schepen. En nee, geen nepplanten, maar echte bomen en planten zijn hier te vinden, wel 10.000 stuks!

 Zo zijn er ook de beroemde Flowriders aan boord en kunt u leren surfen. Er zijn verschillende zwembaden, speciaal voor kinderen, maar ook adults-only zwembaden.. U kunt een Zip line nemen van de ene kant van het schip, naar de andere kant en wilt u daarna wat afkoelen? Dan kunt u schaatsen op de IJsbaan. Waar ook schaatsshows worden gegeven.

Houdt u van hoogtes? Dan is de klimmuur achter op het schip een goede uitkomst. Ook de Royal Promenade mag niet ontbreken met diversiteit van winkels en bars. ‘S-avonds kunt u genieten van echte Broadway shows zoals Mama MIa, Hairspray en Chicago.

Een Royal Caribbean schip is voor iedereen. Zowel jong als oud, stelletjes en families. Iedereen voelt zich hier thuis. U kunt allemaal deelnemen aan de verschillende activiteiten, maar u bent niets verplicht!

Wanneer de schepen in de Caribbean varen gaan ze meestal langs hun eigen privé eiland. Dit zijn Labadee in Haiti en Cococay in de Bahama’s.

Een cruise bij Royal Caribbean is nooit saai, er is altijd wel iets te doen! Na een dag op het schip of aan wal kunt u ‘s-avonds heerlijk genieten van een welverdiend diner. U kunt dineren in het Main Restaurant wat bestaat uit 3 dekken waar u a la carte kunt eten. U kunt hier gebruik maken van de vaste zitting of van de open zitteng. Daarnaast zijn er diverse specialiteiten restaurants waar u tegen een kleine vergoeding kunt dineren. Mocht u liever van het buffet gebruik willen maken, kan dit ook!

Faciliteiten
14 restaurants
10 whirlpools
4 zwembaden
2 Flowriders
2 Klimwanden
Casino
IJsbaan
Internetcafé
Fotogalerij
Mini-golf
Kidsclub
Kapsalon
SPA
Sauna
Fitnessruimte
Discotheek
Winkels
Bars
Robotbar
Glijbanen
Theater
Aquatheater
Central Park
Basketbalveld
Specialiteiten Restaurants

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!