9.6 / 10 op 851 beoordelingen

“Woestijnlandschappen & adembenemende architectuur”

De snelheid waarmee Dubai is getransformeerd is ongeëvenaard en werd in minder dan een halve eeuw een bruisende metropool in het hart van een woestijn. Met een ongelooflijke mix van adembenemende architectuur, het hele jaar door zonneschijn en adembenemende woestijnlandschappen is een Dubai-cruise een winterzon-bestemming met de wow-factor. De meeste routes die door het Midden-Oosten gaan, zullen ofwel Dubai aandoen, of daar een overnachting aanbieden. Er is zoveel te zien en te doen in dit betoverende deel van de Emiraten! Het is een onvergetelijke bestemming!

Als u op zoek bent naar winterzon, dan is een cruise naar de Emiraten en Dubai een fantastische keuze. Dubai, één van ’s werelds meest opwindende en populaire bestemmingen, is de plek waar u naar hartelust kunt ontspannen, zonnebaden of winkelen. Een cruise naar Dubai kan ook Abu Dhabi, Oman en Bahrein omvatten, allemaal unieke en boeiende locaties om te verkennen en elk met een kortere vluchttijd dan het Caribisch gebied, perfect voor degenen die niet van vliegen houden!

Beste tijd voor een cruise naar Dubai?

Als het aankomt op het kiezen van een cruise naar Dubai en de Arabische Emiraten, is de beste tijd van het jaar van december tot maart. Tijdens deze maanden kunt u warm weer en zonnige dagen verwachten, perfect als u een tijdje wilt ontsnappen aan sombere winterdagen.

Wat te doen tijdens een cruise in Dubai

Dankzij de combinatie van ouderwetse charme en moderne innovaties, is Dubai de thuisbasis van een groot aantal attracties, waaronder de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Of u nu op zoek bent naar woestijnavonturen, loungen aan het zwembad of winkeltherapie, alles is mogelijk in Dubai!

Als u echt het meeste uit uw cruise in Dubai wilt halen, kunt u extra nachten aan het pakket toevoegen, zodat u kunt ontdekken wat deze unieke bestemming te bieden heeft met een fantastische cruise en vakantie in Dubai.

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!