9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Groot Brittannië & Ierland, vertrek 14 mei 2022

De Britse eilanden, bestaand uit het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) en Ierland, en een aantal aangrenzende kleinere eilanden in de Atlantische oceaan. Cruises naar de Britse eilanden bieden reizigers een geweldige kans om het prachtige landschap van de regio grondig te verkennen terwijl ze onderweg opmerkelijke Europese steden en beroemde historische bezienswaardigheden bezoeken. Bezoek beroemde steden zoals Londen, Dublin, Edinburgh en Glasgow, met buitengewone kastelen, unieke architectuur en musea van wereldklasse die enkele van ‘s werelds meest verbazingwekkende kunst- en historische artefacten tentoonstellen. Leg aan in Invergordon, de toegangspoort tot Inverness en het legendarische Loch Ness, of maak kennis met de minder bekende eilanden zoals het eiland Man, de Scilly-eilanden en de Shetland- en Kanaaleilanden. De meeste cruises naar deze bestemming duren tussen de 7 en 14 nachten.

Een buitengewoon schip, ze is mooi, ze is nieuw en vooral heel bijzonder

Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord. De prachtig ingerichte schepen en de buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten.

 

De Celebrity Apex verdient de typering ‘buitengewoon’ cruiseschip ten volle. De Apex is namelijk van een heel andere dimensie dan de tot nu bekende cruiseschepen. Celebrity Apex en Celebrity Edge zijn zusterschepen.

 

Bij Celebrity Cruises geniet u standaard van het “Always Included”  In dit standaard tarief zitten drankjes, fooien en WiFi. U geniet zonder zorgen van heerlijke cocktails, wijn, bier frisdrank en koffiespecialiteiten. U blijft op de hoogte met Social Media, email en internet en u hoeft zicht geen zorgen te maken om de fooien die op de boordrekening tevoorschijn komen! Kortom, heerlijke luxe aan boord van Celebrity Cruises!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!