9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontdek Alaska over zee en land

Holland America Line is al 75 jaar actief in Alaska. Niet alleen over zee, maar ook over land kun je Alaska ontdekken. Bezoek havens zoals Juneau en  Skagway of plaatsen zoals Fairbanks en Whitehorse. Een unieke manier om Alaska te ontdekken met de Volendam van Holland America Line.

Deze reis gaat niet alleen over zee, maar ook over land en door de lucht! Over zee gaat de cruise uiteraard met de Volendam, over land gaat de reis met een deluxe motorcoach, de trein McKinley Explorer en over het White Pass & Yukon spoor.

 

 

Wat zo speciaal is aan Denali National Park zijn de dieren in de wildernis, de ongerepte natuur en de besneeuwde bergtoppen. Sommige bergtoppen zijn zo hoog dat ze verdwijnen in de wolken. Dit park spreidt zich uit over 260 kilometer van Alaska.

 

Hoogtepunten van Denali National Park:

 Denali
Wonder Lake
Denali’s Big Five
Toendra Wildernistour

 

Dawson City is een stad in het Canadese territorium Yukon, wat bij Canada hoort. De plaats ligt ten zuiden van de noordpoolcirkel en is hiervan de toegangspoort. De stad heeft maar 2000 inwoners en is bekend geworden door de Gold Rush.

 

Hoogtepunten van Yukon:

 Goudvelden
Diamond Tooth Gerties Casino
Boottocht over de Yukon
Gaslight Follies Show

 

Ontdek met Holland America Line Alaska en laat je inspireren. Spot de Big 5 en leer meer over de interessante geschiedenis!

 

Deze reis is inclusief:

✔ Vlucht tussen Fairbanks en Dawson City
✔ Vlucht tussen Anchorage en Seattle
✔ Verblijf in McKinley Chalet

 

 

 

 

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters