9.6 / 10 op 851 beoordelingen

60 % korting bij Royal Caribbean Cruises

Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote “Wow” gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden, golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.Royal-Caribbean-international-cruises

60% kortingsactie:

Boek voor 31 mei 2022 en ontvang op geselecteerde afvaarten tot 60% korting op de cruisefare en havengelden.  Enkel geldig voor de 1e en de 2e reiziger uit de boeking.

Tevens is tot 31 mei 2022 de kids sail free actie van toepassing, vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden.

Voorwaarden: Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen geboekt voor 31 mei 2022. 60% korting wordt berekend over het cruisefare en havengelden, niet op taxes en eventuele fooien. 60% aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen, Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar met overige kortingen en/of aanbiedingstarieven. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan en wordt bijgehouden. De rederij behoudt zich te allen tijden het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.
Kortingen zijn reeds in het systeem verwerkt!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!